وکیل خانواده

وکیل خانواده - دکتر نسرین طافی

وکیل خانواده کیست؟

وکیل خانواده متخصص امور خانوادگی از جمله مطالبه مهریه، اجرت المثل ایام زوجیت، بررسی نفقه زوج، نفقه فرزند، حضانت فرزند، تقاضای ازدواج مجدد، الزام به تمکین، مطالبه نفقه و مسائلی از این قبیل است. وکیل خانواده در کنار آشنایی کامل از موارد یاد شده بایستی به رویه قضایی نیز مسلط باشد و با آینده‌نگری کامل اقدامات لازم جهت ادله اثبات دعوی را پیش ببرد.

در چه مواردی از وکیل دادگاه خانواده می‌توان بهره بُرد؟

بیش از 80 درصد از دعاوی خانوادگی در دادگستری مربوط به مطالبه مهریه از جانب زوجه و استرداد حق طلاق می‌باشد، اما وکیل خانواده در موضوعاتی که در ادامه ذکر می‌شود نیز علم کافی دارد.

درخواست طلاق استرداد جهیزیه مطالبه مهریه ممنوع الخروجی نفقه زوجه
شروط ضمن عقد شرط نصف دارایی فسخ نکاح، تدلیس حضانت فرزند اثبات نسب
اهدای جنین فرزند خواندگی جحر، قیمومت نصب قیم، عزل قیم حکم رشد
تغییر جنسیت غایب مفقود الاثر رفع حجر مهر المثل نفقه فرزند، تمکین
دستور موقت در خصوص دعاوی خانواده خسارات ناشی از برهم زدن نامزدی اجرت المثل

وکیل خانواده

چرا به وکیل خانواده نیاز داریم؟

مسائل و مشکلات حقوقی خانواده – همانطور که در جدول آمده است – کم نیستند که به دلیل حساسیت بالای آنها در دادگاه‌های خاص خانواده انجام رسیدگی می‌شوند.

در صورتی که هر یک از مشکلات فوق الذکر برای شما پیش آید حتما باید مسئله را با یکی از بهترین دفاتر مشاوره با وکیل خانواده مورد اطمینان درمیان بگذارید. هستند افراد سودجویی که در دادگاه‌ها خود را وکیل خانواده معرفی می‌کنند و با بر هم زدن روابط زوجین و به اجرا گذاشتن مهریه به نفع خود کار می‌کنند.

از این‌رو در موارد این چنینی و اخذ مشاوره چه بهتر که شماره وکیل خانواده قابل اطمینانی را داشته باشیم تا از رهنمودها و تجربه بالای او استفاده ببریم. در ادامه به شرح سه موضوع اصلی دعاوی خانوادگی یعنی موارد مربوط به نامزدی، مهریه و طلاق می‌پردازیم و از نقش پررنگ وکیل پایه یک دادگستری خانواده می‌گوییم.

مشاوره با وکیل خانواده قبل از ازدواج

زمانی که قصد دارید ازدواج کنید، قطعا لازم است تا برخی از قواعد و قوانین در مورد ازدواج را بدانید و از تمامی حق و حقوق خود اطلاع داشته باشید. در این زمان، بهتر است مشاوره با وکیل خانواده را امتحان کنید و از افرادی متخصص بخواهید تا در این زمینه به شما کمک کنند تا بتوانید در زمان بروز هرگونه مشکل، حقوق خود را دریافت کنید.

موارد مربوط به نامزدی

قبل از جاری شدن صیغه عقد دختر و پسر مدتی را تعیین می‌کنند تا با اخلاقیات همدیگر بیشتر آشنا شوند که به این دوره نامزدی گفته می‌شود. از آنجایی که عقدی صورت نگرفته، پسر و دختر زن و شوهر حساب نمی‌شوند و حق داشتن رابطه جنسی را ندارند.

از طرفی دختر حق نفقه و مهریه ندارد چون کماکان در خانه پدری زندگی می‌کند اما طرفین می‌توانند برای یکدیگر هدایایی تقدیم کنند. در دوران نامزدی هر کدام از طرفین می‌توانند نامزدی را برهم زنند زیرا که نامزدی الزام آور نیست. اگر طرفی که نامزدی را برهم زده است دلایل محکمه پسندی داشته باشد، هیچ مسئولیتی در قابل شخص مقابل نخواهد داشت و طرف مقابل نیز نمی‌تواند ادعای خسارت کند.

نقش وکیل خانواده در امور مربوط به نامزدی چیست؟

در صورتی که نامزدی از طرف یکی از طرفین بدون هیچ دلیل موجهی لغو شود، باید خسارت طرف مقابل را جبران کند. در صورتی که پرونده به مراجع قانونی فرستاده شود، وکیل خانواده نقش پررنگی را ایفا خواهد نمود. برای مثال، اگر نامزدی به هم بخورد، هرکدام از طرفین می‌توانند هدایایی را که به طرف مقابل داده‌اند بازپس بگیرند (مانند طلا، ماشین، موبایل، و غیره).

اگر هدایا صورت خارجی خود را از دست داده باشد، قیمت واقعی آن بایستی تقدیم به طرف خریدارنده شود. برای اثبات این گونه مسائل، افراد معمولی نمی‌توانند کاری از پیش روی بردارند مگر آنکه یک وکیل خانواده مجرب به امور آنها رسیدگی کند.

وکیل خانواده و مهریه

موارد مربوط به مهریه

مهریه مالی است منقول و یا غیرمنقول و در کل وجه رایج کشور است که آقا تقدیم به زوجه می‌کند تا مهر و علاقه خود را به او اثبات نماید. به محض جاری شدن عقد، زن حق دارد مهریه خود را طلب کند و مرد باید مهریه زوجه را پرداخت کند.

نقش وکیل خانواده در امور مربوط به مهریه چیست؟

از ویژگی‌های اصلی مهریه این است که لازم الاجرا است، یعنی زوجه با ارائه تقاضای خود به دفترخانه تنظیم مدرک وصلت، مرد را موجب می‌سازد که مهریه او را پرداخت کند. در مهریه عند الاستطاعه وظیفه زوجه است که ثابت کند شوهر توانایی دادن مهریه را دارد، از این‌رو وکیل خانواده می‌تواند به زوجه در این امر کمک قابل توجهی کند.

موارد مربوط به طلاق

طلاق به معنی جدایی قانونی همسران از یکدیگر است و معمولا زمانی اتفاق می‌افتد که رابطه زناشویی سست می‌شود و میان زوجین ناسازگاری و تنش به وجود می‌آید. بدرفتاری شوهر، اعتیاد به مواد مخدر، زندانی شدن و غیره همگی از دلایل اصلی طلاق می‌باشند. اگر مرد درخواست طلاق کند باید به دادگاه رجوع کند و قاضی با دعوت زن و تعیین داور، تلاش برای آشتی دادن زوجین می‌نماید.

نقش وکیل خانواده در امور مربوط به طلاق چیست؟

در صورتی که حکم طلاق و یا طلاق توافقی از سوی دادگاه قطعی شود، با تعیین حقوق زن (مهریه، جهیزیه و غیره) و  تعیین تکلیف فرزندان (در صورت وجود)، زوجین می‌توانند با مراجعه به دفتر طلاق، طلاق خود را به ثبت برسانند. در چنین شرایطی زن می‌تواند به جای حضور در دفترخانه و دادگاه از وکیل خانواده استفاده کند. همچنین اگر مرد توانایی حضانت فرزندان را نداشته باشد، زوجه به وسیله وکیل خانواده می‌تواند ادعای خود را اثبات کند و فرزندان را از مرد بازپس بگیرد.

وکیل خانواده در حامیان عدالت

مزایای استفاده از مشاوره با وکیل خانواده

مشاوره با یک فرد متخصص در زمینه‌های مختلف، یکی از ضرورت‌های انکار ناپذیر دنیای امروزی است، مخصوصا در زمانی که قصد اقامه دعوی یا دفاع در یک پرونده داشته باشید. برای این امر نباید تنها به برخی اطلاعات جسته گریخته و پراکنده بسنده کرد و باید از یک وکیل مناسب مشاوره گرفت. در پرونده‌های خانوادگی نکات و ظرایفی وجود دارد که با استفاده از آن‌ها می‌توان نتیجه یک پرونده را کاملا تغییر داد. به همین دلیل مشاوره با وکیل خانواده یکی از نکات مهم در این نوع پرونده‌ها است.

معمولا مسائل خانوادگی به یک مورد ختم نمی‎شود و پس از شکافته شدن موضوع پرونده، ممکن است موارد دیگر حقوقی نیز در آن مشهود شود. به طور کلی، برای تمامی موضوعات قوانینی تعریف شده است که به هر صورت با مشاوره و یا ورود به پرونده، مورد بررسی قرار می‌گیرد. با استفاده از مشاوره با وکیل خانواده، می‌توانید در طی کردن موضوعات مختلف بدون هیچ مشکلی عمل کنید و حتی نتیجه پرونده را نیز به نفع خود کنید.

یک وکیل خوب و با تجربه می‌تواند به خوبی از حقوق موکل خود دفاع کند و اجازه ندهد حقی از وی ضایع شود. در برخی موارد هم که یکی از طرفین دعوی، آشنایی کامل به قوانین دارد و بتواند دردسرهایی را برای همسر خود ایجاد، وکلا می‌تواند با دانش خود، به راحتی این مشکلات را برطرف کنند و موکل خود را از شر دردسرهای مختلف رها کنند.

برای انتخاب یک وکیل خانواده چه نکاتی را باید در نظر داشته باشید؟

وکلای خانواده می‌توانند به خوبی مشکلات موکلان خود را برطرف کنند و فرایند دعاوی‌ها را سرعت ببخشند. به همین دلیل، برای انتخاب وکیل باید به نکات مختلفی توجه داشته باشید که در ادامه این بخش، آن‌ها را بررسی می‌کنیم.

میزان دانش و تخصص وکیل را بررسی کنید.

وکلا می‌توانند در تمامی زمینه‌های حقوقی موکل بپذیرند اما باید تخصص لازمی را در زمینه حقوقی مورد نظر شما داشته باشند تا بتوانید به خوبی از مشاوره وکیل خانواده بهره‌مند شوید. به همین دلیل اگر می‌خواهید در پرونده‌های خانوادگی از یک وکیل استفاده کنید، حتما میزان تخصص و دانش وی را بررسی کنید. در مجموعه حامیان عدالت، شما می‌توانید به راحتی به هر وکلای مجرب در زمینه‌های مختلف حقوقی دسترسی داشته باشید و از راهنمایی آن‌ها در زمان طی کردن پروسه حقوقی پرونده خود بهره‌مند شوید.

مشاوره با وکیل خانواده رازدار

یکی از مواردی که می‌تواند در انتخاب وکیل تاثیرگذار باشد، رازدار بودن وی است. وکلا برای این که بتوانند به خوبی از موکل خود در دادگاه دفاع کند، باید از تمامی زیر و بم زندگی وی اطلاع داشته باشد، به همین دلیل رازدار بودن و امانت‌داری، اهمیت زیادی دارد.

طرح یک دعوی مناسب

یک وکیل خوب باید قدری مهارت و تخصص داشته باشد که بتواند طرح دعوی مناسبی را از طرف موکل خود به دادگاه ارائه دهد، زیرا هر گونه اشتباه در این روند می‌تواند تاثیر زیادی بر روی پرونده داشته باشد. همچنین وکلا باید بتوانند با مشاوره‌های خود، جلوی هر گونه اقدام نامناسب و جبران ناپذیر موکل خود را بگیرند.

بررسی مدارک و رزومه کاری وکیل خانواده

قبل از مشاوره با وکیل خانواده باید از صحت و سقم مدارک وکیل خود اطمینان حاصل کنید و بدانید که وی تجربه لازم را در زمینه حقوقی شما دارد. داشتن یک سابقه کاری موفق در رزومه کاری وکیل، می‌تواند باعث شود تا با خیال راحت به آن وکیل اعتماد کنید.

نکات انتخاب وکیل خانواده

وکلای متخصص در امور دعاوی خانوادگی در خدمت شما هستند.

یکی دیگر از زمینه‌هایی که از وکیل خانواده (,;dg ohk,hni) می‌توان استفاده کرد، دعاوی مربوط به عدم پرداخت حقوق و مطالبات مربوط به جانبازان عزیز است. داشتن وکیل برای خانواده جانبازان یکی دیگر خدماتی است که در مجموعه وکیل پایه یک به آن به صورت کاملا تخصصی کار شده است.

 با استفاده از خدمات ما، به بهترین وکلای خانواده دسترسی داشته باشید و در دعاوی مختلف مانند ازدواج و طلاق، حضانت، نسب و … به خوبی از حق خود در دادگاه دفاع کنید.

جهت اخذ مشاوره و ارتباط با وکلای پایه یک و وکلای تخصصی و باتجربه در خصوص پرونده های خانواده  با شماره های زیر تماس فرمایید.

تلفن های تماس :

(10 خط ) 02144850335📞  02144872230 📞  02144872231 📞

خانواده

کامران میرزاییمشاهده نوشته ها

مدیر موسسه حامیان عدالت ، متخصص در تنظیم قراردادهای کاری، ملکی، تنظیم قراردادهای مالی و مشارکت مدنی

2 دیدگاه

    • طبقتبصره ماده ۳۳۶ قانون مدنی و ماده ۲۹ قانون حمایت خانواده مانعی برای مطالبه اجرت المثل بعد از فوت زوج وجود ندارد چوناجرت المثل همانند مهریه چون حق مالی می‌باشد و بعد از فوت همسر از بین نمی‌رود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع گفت و گو
1
سوالی دارید؟
حامیان عدالت
سوالی دارید؟ از ما بپرسید. در کمتر از 10 دقیقه پاسخگو هستیم.
تماس فوری