بهترین وکیل اخذ تابعیت

وکیل اخذ تابعیت

وکیل اتباع خارجی برای اخذ تابعیت

برای بیان اینکه وکیل تابعیت در ایران به چه کسی گفته می شود و چه کارهایی را انجام می دهد ابتدا باید تعریفی از تابعیت ارائه شود.

تابعیت چیست؟

تابعیت به معنای رابطه ای سیاسی، معنوی و حقوقی است که یک انسان را به یک یا دو دولت معین ارتباط می دهد. در ماده 976 قانون مدنی به بیان اشخاصی که تبعه ایران محسوب می شوند پرداخته شده است. همچنین از ماده 976 تا 991 قانون مدنی به بیان قوانین تابعیت پرداخته شده است.

وقتی یک نفر تابعیت یک کشور را دریافت می کند از شهروندان آن کشور محسوب می شود و اسناد هویتی آن کشور را دریافت می کند و از تمام حقوق و تکالیف قانونی شهروندان کشور متبوع خود برخوردار می شود.

بیشتر بخوانید: بهترین وکیل پناهندگی

بنابراین شخصی که تابعیت ایرانی دریافت می کند می تواند: شناسنامه ایرانی داشته باشد، تقاضای گذرنامه ایرانی بدهد، در ایران زندگی، تحصیل و کار داشته باشد، در انتخابات شرکت کند، در ایران به نام خود ملک و املاک بخرد و همه حقوقی که یک شهروند ایرانی دارد را به طور قانونی داشته باشد و در مقابل دولت نیز باید به او مانند شهروندان دیگر، خدمات بدهد.

وکیل برای اخذ تابعیت

در ماده 976 قانون مدنی این اشخاص به عنوان تبعه ایران معرفی شده است:

1- تمام ساکنان ایران به استثنای اشخاصی که تابعیت خارجی آن ها مشخص و مسلم باشد یعنی اعتراضی نسبت به مدارک تابعیت خارجی آن ها از سوی دولت وجود نداشته باشد، تبعه ایران محسوب می شوند.

2- افرادی که پدر آن ها ایرانی باشد، حتی اگر خارج از ایران متولد شده باشند.

3 – متولدین ایران که والدین آن ها معلوم نباشند.

4- افرادی که در ایران متولد شده اند اما والدین آن ها خارجی هستند و یکی از والدین در ایران متولد شده باشد.

5- افرادی که در ایران از پدر تبعه خارجی متولد شده و حداقل یک سال بعد از اتمام سن 18 سالگی در ایران اقامت داشته باشند. در غیر این صورت تابعیت آن ها طبق قوانین تحصیل تابعیت انجام می گیرد.

6- زن تبعه کشور خارجی که شوهر ایرانی دارد.

7-هر فردی که تبعه کشور خارجی باشد و تابعیت کشور ایران را دریافت کرده باشد.

در تبصره این ماده بیان می شود که فرزندان نمایندگان سیاسی و کنسولی کشورهای خارجی مشمول موارد ۳ و ۴ نمی شود.

باید توجه داشت که مراحل دریافت اقامت یک کشور با مراحل  اخذ تابعیت یک کشور متفاوت است. پس برای انجام مراحل هر کدام از این موارد باید به افراد متخصص همان کار مراجعه کرد تا با سرعت و دقت بیشتری انجام شود و وقت و انرژی افراد تلف نشود.

بیشتر بخوانید: ممنوع الخروجی توسط وکیل

بیان انواع تابعیت

با توجه به مفاده ماده 976 قانون مدنی در مورد تابعیت، باید گفت تابعیت به دو نوع تابعیت ذاتی (اصلی) و تابعیت اکتسابی تقسیم می شود که در ادامه توضیح داده می شود:

وکیل اخذ تابعیت

الف: تابعیت ذاتی (اصلی)

تابعیت ذاتی (اصلی) طبق ماده 976 قانون مدنی از دو طریق ایجاد می شود شامل:

 1- تابعیت از طریق خاک: چنانکه در قانون مدنی ایران آمده است: کسانی که در ایران متولد شده اند و والدین آن ها معلوم نباشد از طریق تابعیت خاک (محل تولد) دارای تابعیت ذاتی می شوند.

 2- تابعیت از طریق خون: با توجه به این بند از ماده 976 که مقرر می دارد:

افرادی که پدر آن ها ایرانی است، حتی اگر خارج از ایران متولد شده باشد تبعه ایران محسوب می شوند. این افراد از طریق خون تابعیت ایران را تحصیل می کنند و ایرانی الاصل نامیده می شوند.

از موارد دیگری که تابعیت ذاتی در ایران را حاصل می کند موردی است که بیان می کند: فردی که در ایران، والدین خارجی که یکی از آن ها متولد ایران است داشته باشد تبعه ایران محسوب می شود. طبق این مورد تابعیت از طریق خاک و خون با هم حاصل می شود.

ب: تابعیت اکتسابی

نوع دوم تابعیت نیز تابعیت اکتسابی نامیده می شود که با توجه به موارد بیان شده در ماده 976 قانون مدنی باید گفت که تابعیت اکتسابی از طریق ازدواج زن با شوهر ایرانی و از طریق انجام مراحل قانونی دریافت تابعیت انجام می گیرد.

بهترین وکیل برای اخذ تابعیت

قانون تابعیت فرزندان مادر ایرانی

در گذشته فرزندان مادر ایرانی که پدر خارجی داشتند نمی توانستند تابعیت ایرانی دریافت کنند و این مساله مشکلات بسیاری برای آن ها ایجاد می کرد.

با تصویب آیین نامه اعطای تابعیت ایران به فرزندان حاصل از ازدواج زنان ایرانی با مردان خارجی، در خرداد ماه سال 1399: به فرزندان مادران ایرانی که پدر خارجی دارند با توجه به قوانین و مقررات مصوب تابعیت ایرانی داده شود تا به این ترتیب این افراد نیز با کسب تابعیت ایرانی و دریافت شناسنامه ایرانی از حقوق اتباع ایرانی برخوردار شوند.

فرزندانی که مادر ایرانی دارند و درخواست دریافت تابعیت ایرانی را دارند در مرحله اول باید در سامانه اینترنتی اداره کل اتباع و مهاجرین خارجی به نشانی bafia.ir ثبت نام کنند و سپس مراحل اخذ تابعیت را انجام دهند.

وکیل اخذ تابعیت و دریافت تابعیت ایرانی

همانطور که مشاهده می کنید افراد بسیاری از کشورهای مختلف مخصوصا از کشورهایی مانند افغانستان، عراق، سوریه، پاکستان و … به طریق غیرقانونی و قانونی وارد ایران شده اند و افرادی در این بین وجود دارند که بصورت قانونی و با ویزا و گذرنامه معتبر برای تحصیل و کار یا سرمایه گذاری وارد کشور شده اند و اقامت موقت گرفته اند و پس از آن درخواست اخذ تابعیت کشور ایران را داشته اند.

در مورد اشخاصی که به صورت قانونی وارد ایران شده و حتی افرادی که غیرقانونی وارد شده اند و با داشتن شرایطی از طریق سرمایه گذاری می توانند تابعیت ایران را دریافت کنند مراحل قانونی وجود دارد که متقاضیان اخذ تابعیت با مراجعه به وکلای با تجربه و متخصص در زمینه اخذ تابعیت می توانند این مراحل را به صورت قانونی و با سرعت و دقت بیشتری انجام دهند و شانس اخذ تابعیت خود را بالا ببرند.

بهترین وکیل اخذ تابعیت

با توجه به اینکه در ماده ۹۷۷ ق. م اشخاصی که تبعه ایران محسوب می شوند بیان شده است، افرادی که شناسنامه ایرانی ندارند اگر بتوانند در محاکم قضایی ثابت کنند که مشمول یکی از موارد این ماده می شود، تابعیت ایرانی خود را ثابت می کنند و می توانند از اداره ثبت احوال شناسنامه ایرانی دریافت کنند.

بنابراین برای اخذ تابعیت در مواردی نیاز به حضور در دادگاه هم وجود دارد، بهترین وکیل اخذ تابعیت با تخصص و تجربه ای که در زمینه انجام مراحل اداری و قضایی اخذ تابعیت دارد می تواند کمک، راهنمایی و مشاوره های مفید و موثری برای متقاضیان دریافت تابعیت داشته باشد و مشکلات موکل خود در این زمینه را به بهترین شکل حل و فصل نماید تا از اتلاف وقت، انرژی و هزینه متقاضیان جلوگیری شود و هرچه سریع تر به نتیجه مطلوب خود برسند.

https://yun.ir/8dncpe

وکیل خوب برای اخذ تابعیت

جهت اخذ مشاوره و ارتباط با وکلای پایه یک و وکلای تخصصی و باتجربه در خصوص امور مهاجرتی  در موسسه حامیان عدالت با شماره های زیر تماس فرمایید.

تلفن های تماس :

(10 خط ) 02144850335📞  02144872230 📞  02144872231 📞

وکیل

دکتر هدی جعفریمشاهده نوشته ها

دکترای فقه و مبانی حقوق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع گفت و گو
1
سوالی دارید؟
حامیان عدالت
سوالی دارید؟ از ما بپرسید. در کمتر از 10 دقیقه پاسخگو هستیم.
تماس فوری