معافیت سربازی یکی از بحث برانگیزترین موارد قانونی در ایران به شمار می رود. مدت ها است که برای حذف کامل سربازی تلاش می شود اما هنوز هیچ اقدامی در این زمینه از طرف مقامات مسئول صورت نگرفته است. در نتیجه بسیاری از جوانان تلاش می کنند که به هر صورت که شده معافیت سربازی را دریافت کنند.

همین موضوع موجب شده بعضی از آنها و خانواده هایشان آسیب های غیرقابل جبرانی را متحمل شوند. این در حالی است که با کمک گرفتن از یک وکیل برای معافیت سربازی، می توان بهترین روش را برای این کار انتخاب کرد که در ادامه به بررسی همین مورد می پردازیم.

معافیت سربازی به چه معناست؟

وقتی افراد به سن شمولیت سربازی برسند باید هر چه سریع تر برای گرفتن دفترچه اعزام اقدام نمایند چرا که در غیر این صورت غیبت خورده و نه می توانند معاف شوند و نه امکان استفاده از امریه سربازی وجود خواهد داشت. حال معافیت سربازی یعنی فرد به گونه بتواند خود را از خدمت سربازی معاف نماید.

معافیت سربازی انواع مختلفی دارد و نکته مهم اینجاست که بتوانید بهترین راه را که برای شما گزینه ی مناسبی است، پیدا کنید. بسیاری از افراد برای دریافت معافیت سربازی آسیب های وحشتناکی به سلامتی خود وارد کرده اند که به هیچ وجه ارزش چنین کاری را نداشته است، به طوری که فرد برای معافیت از سربازیِ دو ساله، خود را تا آخر عمر گرفتار معلولیت ها و بیماری های لاعلاج کرده است. به همین علت مشاوره با وکیل برای معافیت سربازی بهترین کار است تا بتواند به شما در زمینه معافیت سربازی راه هایی منطقی و معقول ارائه دهد.

انواع معافیت سربازی

انواع معافیت سربازی

معافیت ایثارگری:

این نوع از معافیت سربازی تنها مخصوص فرزندان جانبازان، ایثارگران و فرزندان شهدا است. همچنین اگر برادر شهیدِ فردی، فرزند پسر نداشته باشد، آن فرد می تواند از این گزینه برای دریافت معافیت سربازی استفاده نماید.

فرزندان جانبازان در صورتی می توانند برای دریافت معافیت سربازی اقدام نمایند که پدر خود از این طریق معافیت نگرفته باشد. فرزندانی که جانبازان به فرزند خواندگی پذیرفته باشند نیز از خدمت سربازی معاف خواهند شد.

اگر همسر فرد نیز از زنان جانباز باشد، به او معافیت سربازی تعلق می گیرد. البته اگر از ازدواج آنان کمتر از 5 سال گذشته باشد، معافیت به صورت موقت خواهد بود.

بیشتر بخوانید: وکیل خانواده جانباز

معافیت موارد خاص:

این معافیت مخصوص افرادی است که گرفتار شرایط خاصی هستند. برای مثال اگر در خانواده یک عضو معلول داشته باشند یا دیگر موارد این چنینی. در این شرایط فرد متقاضی می تواند با مراجعه به دفاتر پلیس +10 برای دریافت معافیت خود اقدام نماید. مدارک ارائه شده توسط کارشناسان بررسی شده و در صورتی که تایید شوند، کارت معافیت به آدرس فرد ارسال خواهد شد.

تلفن های تماس و مشاوره با وکیل معافیت سربازی:

(10 خط ) 02144850335📞  02144872230 📞  02144872231 📞

معافیت پزشکی:

افراد مشمول سربازی برای دریافت معافیت پزشکی ابتدا باید برای دریافت دفترچه خدمت سربازی به پلیس +10 مراجعه نمایند. در مرحله ی بعدی افراد توسط پزشک مورد معاینه قرار می گیرند. برای دریافت معافیت پزشکی یک کمیسیون پزشکی برقرار می شود تا با بررسی مدارک ارائه شده توسط فرد و نتیجه ی معاینات پزشکی، برای معافیت فرد تصمیم گیری شود.

معافیت پزشکی به طور کلی شامل افرادی می شود که این بیماری ها را داشته باشند: بیماری های استخوانی، بیماری های عمومی، بیماری های غددی، بیماری های عفونی، بیماری های پوستی و بافت های زیرپوستی، بیماری های مربوط به دستگاه تناسلی و ادراری، بیماری های خونی و انکولوژی، بیماری های عصبی، بیماری های ریوی، بیماری های مربوط به گوش و حلق و بینی، و روماتولوژی و بافت همبند.

معافیت تحصیلی:

این نوع از معافیت سربازی نیز انواع گوناگونی دارد ولی به طور کلی فرد می تواند با رسیدن به سن 19 سالگی با دریافت مدارک مورد نیاز از مرکز آموزشی محل تحصیل خود و مراجعه به پلیس +10 برای دریافت معافیت اقدام نمایند.

معافیت پروژه کسری خدمت

وکیل انواع معافیت سربازی

معافیت تعهد به خدمت:

اگر فرد جهت کار در سازمان های دولتی تعهد و ضمانت دهد نیز می تواند برای دریافت معافیت سربازی اقدام نماید. در این شرایط فرد باید در یکی از ارگان های دولتی مثل آموزش و پرورش، تربیت معلم، سازمان کشتیرانی یا هوایی، وزارت بهداشت و یا سازمان نیروهای مسلح استخدام شود و با گذراندن سهمیه مورد نظر هر کدام از این ارگان ها، برای دریافت معافیت سربازی اقدام نماید.

معافیت مشمولین مددجو با حمایت کمیته امداد

معافیت کفالت:

  • معافیت کفالت نیز انواع مختلفی دارد ولی به طور کلی شامل این موارد می شود:
  • مشمولانی که پدرشان نیاز به مراقبت داشته باشد یا سن پدر بالای 70 سال باشد.
  • مشمولانی که سرپرستی از خواهرشان را به عهده داشته باشند.
  • مشمولانی که از پدربزرگ و مادربزرگ خود مراقبت می کنند.
  • مشمولانی که پدرشان فوت کرده باشد و تنها سرپرست خانواده به شمار روند.
  • مشمولانی که برادر معلول داشته و وظیفه مراقبت از او را بر عهده داشته باشند.
  • اگر پدری در حین خدمت سربازی فوت شود، پسر او می تواند برای دریافت معافیت اقدام نماید و اگر برادری فوت شود، یکی از برادرانش می تواند برای دریافت معافیت اقدام کند.

معافیت بخشودگی سنی:

اگر فردی تا سن 50 سالگی هنوز به خدمت نرفته باشد، معاف خواهد شد. البته انتخاب این راه برای معافیت بدترین راه خواهد بود. کارت معافیت یا پایان خدمت سربازی برای مردان بسیار مهم است چرا که بدون آن نمی توانند برای هیچ کاری به راحتی اقدام نمایند و حتی امکان خروج از کشور را هم نخواهند داشت. به همین دلیل انتخاب این راه برای فرار از سربازی و دریافت معافیت، به هیچ وجه توصیه نمی شود.

متاهل بودن:

متاهل بودن موجب معافیت از سربازی نمی شود اما می تواند آن را چند ماهی کوتاه تر کند. همچنین سربازان به ازای هر فرزند، سه ماه کسری خدمت خواند گرفت.

معافیت سربازی

معافیت بنیاد نخبگان:

طبق قانون افرادی که در بنیاد ملی نخبگان عضو بوده و مشغول کار روی یک پروژه تحقیقاتی باشند، می توانند از خدمت معاف شوند که البته این مورد نیاز به شرایط خاصی دارد.

همانطور که مشاهده می کنید برای دریافت معافیت سربازی راه های گوناگونی وجود دارد که اقدام از طریق هر کدام ممکن است. برای دریافت هر کدام از این معافیت ها فرد باید حداقل 2 الی 3 ماه قبل از اعزام به سربازی، اقدام نماید. بهتر است پیش از شروع فرآیند دریافت معافیت با یک وکیل مشورت نمایید تا به شما در پیشبرد این روند کمک کند.

[xyz-ihs snippet="moafiat"]

تلفن های تماس و مشاوره با وکیل معافیت سربازی:

(10 خط ) 02144850335📞  02144872230 📞  02144872231 📞

تماس فوری رایگان

با وکیل های پایه یک دادگستری

وکیل پایه یک ملکی

وکیل پایه یک خانواده

وکیل پایه یک کیفری

وکیل پایه دعاوی مالی

وکیل پایه دعاوی تجاری

با 10 خط ویژه از شنبه تا چهارشنبه پاسخگوی شما هستیم

حامیان عدالت

گروه وكلاى حاميان عدالت مطلق با هدف ارائه خدمات حقوقی به عنوان مشاور حقوقی در دعاوی کیفری و حقوقی و خانواده و انجام وکالت در مراجع قضایی و اداری و کمیسیون های مختلف و همچنین انجام امور وکالت از طرف افراد در مراجع داخلی و از طرف ایرانیان در مراجع بین المللی و دادگاه ها و مراجع قضایی کشورهای خارجی مطابق با ضوابط و قوانین موضوعه و به خصوص انجام امور اداری اعم از داخلی و بین الملل تاسیس و آغاز به فعالیت نموده است.