مجازات دیپورت شدن به ایران (بررسی جامع )

دیپورت شدن در لغت به معنای اخراج شدن می باشد. به عبارت بهتر از این کلمه برای افرادی استفاده می شود که به طور موقت یا دائم به کشور دیگری مهاجرت کرده و بنا به دلایلی از ان کشور اخراج شده اند. از مهم ترین دلایلی که سبب اخراج شدن افراد یا دیپورت شدن آنها می شوند می توان به نقض قوانین مهاجرتی کشور های مختلف و ... اشاره کرد.

توجه داشته باشید افرادی که شامل مجازات دیپورت شدن به ایران می شوند، تا رفع این مجازات امکان بازگشت به کشور مقصد خود را نخواهند داشت. در ادامه شما را با انواع دیپورت از کشور های مختلف، شرایط دیپورت شدن و سایر نکات مهم و مرتبط با آن آشنا می کنیم.

بررسی انواع دیپورت یا اخراج از کشور :

دستور دیپورت از کشور به طور کلی توسط اداره کل ایالات یا استانداری های کشور های مختلف صادر می گردد. این دستور می توان در دو نوع کلی اتفاق بیفتد. در ادامه انواع مدل های اخراج یا دیپورت شدن از کشور های مختلف را به شما معرفی می کنیم.

دیپورت موقت : دیپورت موقت یکی از ابتدایی ترین روش های اخراج از کشور می باشد. در این روش مجازات دیپورت شدن به ایران برای افراد متغیر می باشد. به عنوان مثال اگر در کشور ترکیه اقامت داشته باشید و محکوم به دیپورت موقت شوید، بین ۳ ماه الی ۵ سال، حق حضور در کشور ترکیه را نخواهید داشت.

دیپورت دائم : حکم دیپورت دائم بنا به دلایل مختلفی برای افراد صادر می گردد. افرادی که مشمول حکم نام برده شوند دیگر حق بازگشت به کشور محل اقامت و مهاجرت خود را ندارند. توجه داشته باشید که امکان اعتراض به حکم دیپورت دائم از کشور محل اقامت وجود دارد.

مجازات دیپورت شدن به ایران

چه افرادی مشمول مجازات دیپورت شدن به ایران می شوند ؟

1-  افرادی که مدیریت گروه های تروریستی را برعهده داشته باشند یا به هر نحوی با گروه های جنایی و تروریستی در ارتباط باشند. ( برای گروهک های تروریستی کار کنند )

2-  افرادی که از مدارک جعلی در هنگام ورود به کشور استفاده کرده باشند. به عبارت بهتر افرادی که هویت خود را جعل کرده باشند و از مدارک جعلی برای مهاجرت استفاده کرده باشند.

3-  افرادی که از راه های غیر قانونی اقدام به کسب درامد در کشور محل اقامت خود کرده باشند. ( توجه داشته باشید که قانون کسب درامد در کشور های مختلف با یکدیگر متفاوت می باشد.

4-  افرادی که حکم و اجازه اقامت ان ها باطل شده باشد یا تاریخ انقضای ان تمام شده باشد.

5-  افرادی که قوانین مرتبط با ورود یا خروج کشوری که به ان مهاجرت کرده اند را زیر پا گذاشته و نقش کنند.

6-  افرادی که درخواست حمایت بین المللی ان ها رد شده باشد به مجازات دیپورت شدن به ایران محکوم خواهند شد.

7-  افرادی که زمان حمایت بین الملل از ان ها منقضی شده باشد یا درخواست حمایت خود را پس گرفته باشند.

8-  افرادی که درخواست حمایت در کشوری را داشته باشند و درخواست آن ها رد شود، به مجازات دیپورت شدن به ایران محکوم خواهند شد.

حکم بازداشت بعد از دیپورت شدن

حکم بازداشت چه افرادی بعد از دیپورت شدن صادر می گردد :

در مواردی افرادی که بنا به دلایل فوق به مجازات دیپورت شدن به ایران محکوم می شوند، توسط پلیس کشور محل اقامت بازداشت و در ادامه به کشور منتقل می گردند. افرادی که علاوه بر حکم دیپورت شدن توسط پلیس امنیت کشوری که به آن مهاجرت کرده اند بازداشت می گردند، شامل موارد زیر می باشند‌ :

1-  افرادی که احتمال می رود ناپدید یا متواری شوند، بعد از صدور حکم اخراج از کشور توسط پلیس بازداشت می شوند.

2-  افرادی که از مدارک جعلی برای مهاجرت خود به کشور مقصد مهاجرت استفاده کرده اند.

3-  افرادی که بعد از اتمام مهلت قانونی اقامت خود در کشور ترکیه، بدون دلیل موجه در کشور باقی بمانند. توسط پلیس بازداشت شده و به کشور خود دیپورت می شوند.

4-  افرادی که سلامت جامع محل مهاجرت خود را تهدید کنند و به عنوان خطری برای اجتماع کشور محسوب شوند.

بیشتر بخوانید: مجازات پناهندگی در ایران

چه افرادی از مجازات دیپورت شدن به ایران معاف می شوند ؟

برخی افراد بعد از مهاجرت به کشور های خارجی از مجازات دیپورت شدن به ایران معاف می شوند و تحت هیچ شرایطی حکم فوق برای آنها صادر نخواهد شد. این افراد به دسته های مختلفی تقسیم بندی شده اند که در ادامه آن ها را به شما معرفی می کنیم.

1-  افرادی که قبل از مهاجرت قربانی خشونت های جسمی، روانی یا جنسی شده باشند و دوره درمان خود را در کشور محل اقامت سپری کنند. این افراد قبل از اتمام دوره درمان به کشور خود دیپورت نخواهد شد.

2-  افرادی که به عنوان قربانی قاچاق انسان شناخته می شوند، از مزایا حمایت از قربانیان در کشور های مختلف بهره مند شده و به مجازات دیپورت شدن به ایران محکوم نمی شوند.

3-  افرادی که به دلایل مختلف مثل بارداری، کهولت سن، ابتلا به بیماری های جدی و وخیم، امکان سفر برای ان ها وجود نداشته باشد.

4-  افرادی که از یک بیماری حیاتی رنج می برند و بعد از مهاجرت، امکان درمان آن ها در کشور مقصد وجود نداشته باشد.

مجازات دیپورت شدن به ایران

نکات مهم و مرتبط با مجازات دیپورت شدن به ایران :

در زمینه دیپورت شدن از کشور های مختلف، افراد بهتر است که بعد از دریافت حکم خود به سرعت از یک وکیل مجرب کمک بگیرند. فرآیند مرتبط با اداره مهاجرت اغلب به یک وکیل پایه یک نیاز داشته تا فرد دیپورت شده بتواند از راه های قانونی برای لغو حکم خود استفاده نمایند.

یکی دیگر از مهم ترین نکات مرتبط با مجازات دیپورت شدن به ایران، مراجعه به کنسولگری ها می باشد. به شما توصیه می کنیم در صورت دریافت حکم دیپورتی، به کنسولگری رسمی کشور مورد نظر خود مراجعه کرده و از مراجع فرعی استفاده نکنید.

در انتها شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مجازات دیپورت شدن به ایران از کشور های مختلف نظیر ترکیه و غیره، به سراغ گروه وکلای حامیان عدالت رفته و تجربه و دانش ایشان استفاده نمایید.

[xyz-ihs snippet="diportbeiran"]

تماس و مشاوره با وکیل مهاجرت:

(۱۰ خط ) ۰۲۱۴۴۸۵۰۳۳۵📞  ۰۲۱۴۴۸۷۲۲۳۰ 📞  ۰۲۱۴۴۸۷۲۲۳۱ 📞

تماس فوری رایگان

با وکیل های پایه یک دادگستری

وکیل پایه یک ملکی

وکیل پایه یک خانواده

وکیل پایه یک کیفری

وکیل پایه دعاوی مالی

وکیل پایه دعاوی تجاری

با 10 خط ویژه از شنبه تا چهارشنبه پاسخگوی شما هستیم

حامیان عدالت

گروه وكلاى حاميان عدالت مطلق با هدف ارائه خدمات حقوقی به عنوان مشاور حقوقی در دعاوی کیفری و حقوقی و خانواده و انجام وکالت در مراجع قضایی و اداری و کمیسیون های مختلف و همچنین انجام امور وکالت از طرف افراد در مراجع داخلی و از طرف ایرانیان در مراجع بین المللی و دادگاه ها و مراجع قضایی کشورهای خارجی مطابق با ضوابط و قوانین موضوعه و به خصوص انجام امور اداری اعم از داخلی و بین الملل تاسیس و آغاز به فعالیت نموده است.