قانون دوتابعیتی در ایران به دلیل تحریم‌هایی که بر علیه کشور ما اعمال شده این روزها بسیار مورد توجه افراد مختلف قرار دارد. در سال‌های اخیر ویزای ایران تنها برای مسافرت به 6 کشور جهان، قابل استفاده بود و افراد باید برای مسافرت به سایر کشورها ویزای جدیدی دریافت می‌کردند.

این مسئله برای آنها مشکلات و هزینه‌های زیادی ایجاد می‌کرد. به همین دلیل برخی از مردم برای دور زدن شرایط تحریم از قانون دو تابعیتی استفاده می‌کنند. در ادامه همراه ما باشید تا با همه چیز پیرامون قانون دوتابعیتی در ایران آشنا شوید.

 قانون دوتابعیتی در ایران

در حقیقت در کشور ما قانون دوتابعیتی و داشتن تابعیت دوم به رسمیت شناخته نمی‌شود. اما ممنوعیتی هم برای گرفتن تابعیت دوم برای ایرانیان وجود ندارد و آنها می‌توانند شهروندی کشورهای دیگر را نیز اخذ کنند. البته این مسئله محدودیت‌هایی نیز برای افراد به وجود می‌آورد و مشکلاتی که باید در کنار منافع دوتابعیتی بپذیرند. افرادی که دو تابعیت دارند حق کار کردن در برخی سمت‌ها را در کشور دوم نخواهند داشت. مشاغلی مانند سمت وزارت، عضو شدن در مجالس مختلف و... به این افراد داده نمی‌شود.

 قانون دوتابعیتی در ایران

ایرانی‌ها برای دریافت تابعیت کشور دوم باید ابتدا به اصول و قوانین کشور مورد نظر توجه کنند. وضعیت حقوقی برخی از کشورها اجازه داشتن دو تابعیت را به افراد نمی‌دهد. به همین خاطر آشنایی با قوانین سایر کشورها پیش از هر اقدامی بسیار مهم است. در راستای دریافت تابعیت دوم، راهکارهای متعددی پیشنهاد می‌شوند که به برخی از اینکارها در ادامه اشاره می‌کنیم.

مهمترین روش‌های دریافت تابعیت دوم

دریافت تابعیت دوم روش‌های بسیار زیاد و گوناگونی دارد. در این قسمت می‌خواهیم مهم‌ترین و پرکاربردترین آن‌ها را نام ببریم و تا حدودی نیز شرح دهیم. قانون دوتابعیتی در ایران به رسمیت شناخته نشده و ممانعتی برای افراد در این زمینه وجود ندارد. افراد می‌توانند با یکی از روش‌های زیر برای دریافت تابعیت دوم خود اقدام کنند:

  • استفاده از شرایط ازدواج و به واسطه آن دریافت تابعیت دوم
  • سرمایه‌گذاری در کشور مورد نظر و دریافت تابعیت آن
  • دریافت تابعیت از طریق اجداد
  • پناهندگی به کشور مورد نظر
  • استفاده از مزایای شغلی کشور مورد نظر و دعوتنامه‌های اشتغال

روش‌های دریافت تابعیت

در این میان روش سرمایه‌گذاری در برخی از کشورها شما را در سریعترین زمان ممکن به نتیجه می‌رساند. کشورهایی مانند سنت کیس، ترکیه و ... روش‌های ساده‌ای در راستای اخذ تابعیت دوم در اختیار افراد می‌گذارند. در این روش‌ها در زمان شما صرفه‌جویی می‌شود. اما باید هزینه‌های بیشتری برای دریافت تابعیت دوم پرداخت کنید.

مزایای دریافت این نوع از تابعیت برای ایرانیان

مزایای دریافت تابعیت دوم برای ایرانیان چیست؟ آیا مزایای دریافت تابعیت دوم برای ایرانیان قابل توجه و با ارزش است؟ قانون دوتابعیتی در ایران برای مردم کشور ما مزایای بیشماری دارد. افراد با استفاده از این قانون آزادی عمل بیشتری در سطح بین‌المللی خواهند داشت. برخی از این مزایا را در زیر مشاهده می‌کنید:

  • آزادی بیشتر در زمینه تجارت، سرمایه‌گذاری و خرید و فروش‌های کلان در سطح بین‌المللی
  • سفر به کشورهای مختلف بدون دریافت ویزا، این قابلیت تنها با داشتن تابعیت کشور ایران به دست نمی‌آید.
  • افزایش امنیت روانی در صورت بروز مشکلات مختلف در یکی از کشورها

برای دریافت این امکانات ابتدا باید به شرایط کشور مورد نظر دقت داشته باشید. در این خصوص باید به قوانین موجود در کشورها توجه کنید. همچنین باید اصول آنها را برای جذب مهاجر بیشتر در نظر بگیرید. شرایط تابعیت دوم در همه کشورها یکسان نیست. برای این منظور باید از کارشناسان حرفه‌ای و با تجربه در این زمینه نیز کمک بگیرید.

ویژگی‌های اخذ تابعیت از نوع دوم

مهمترین ویژگی‌های اخذ تابعیت از نوع دوم

ویژگی‌های اخذ تابعیت دوم چیست؟ در این قسمت می‌خواهیم به شرح این ویژگی‌های مهم بپردازیم تا با آن‌ها بهتر و بیش‌تر آشنا شوید. قانون دوتابعیتی در ایران با ویژگی‌های متعددی شناخته می‌شود. آشنایی با قوانین موجود در این حوزه به شما کمک می‌کند که بهتر در این زمینه عمل کنید.

  • فردی که دارای دو تابعیت ، عضو دو کشور به شمار می‌رود. به همین خاطر کلیه محدودیت‌های هر دو کشور در رابطه با فرد و شرایط زندگی او اعمال خواهد شد.
  • به علاوه کلیه مزایای هر دو کشور نیز به او می‌رسد. این فرد باید از پیچیدگی‌های قانونی هر دو کشور آگاهی کامل داشته باشد.
  • همچنین باید از قانون هر دو کشور به خوبی تبعیت کند. در غیر این صورت با مشکلات بسیاری روبه‌رو می‌شود و امنیت او به خطر می‌افتد. افراد با داشتن دو تابعیت، از دو گذرنامه بهره‌مند می‌شوند. این گذرنامه‌ها به افراد کمک می‌کنند که آزادانه‌تر در سطح جهان تردد داشته باشند.

نکات کلیدی استفاده از قانون دو تابعیتی در سراسر جهان

قانون دوتابعیتی در ایران و همه جهان قابلیت‌های منحصر به فردی برای افراد به وجود می‌آورد. افراد می‌توانند در هر یک از کشورهایی که تابعیت آن را دارند دارای دارایی باشند. این افراد باید مالیات‌های تعیین شده در هر یک از کشورها را نیز بپردازند. همچنین برخی از هزینه‌های زندگی آنها نیز بیشتر از حد معمول می‌شود. به همین خاطر اغلب سرمایه‌داران برای دریافت این تابعیت‌ها اقدام می‌کنند.

قانون دو تابعیتی در سراسر جهان

قوانین عمومی دریافت این نوع از تابعیت

قوانین عمومی دریافت تابعیت دوم به چه صورت است؟ و دارای چه شرایط و قوانینی می‌باشد؟ قانون دوتابعیتی در ایران شرایط به خصوصی دارد. ایرانیان برای بهره‌مندی از مزایای قانون دوتابعیتی در ایران باید از این قوانین پیروی کنند. همچنین بعضی از کشورها مشروط به سه سال زندگی افراد در آن کشور، افراد را به عنوان تبعه خود می‌شناسند.

همچنین یک قانون دوتابعیتی در ایران، در خصوص حق کار افراد در کشور مورد نظر مطرح می‌شود. کسانی که تابعیت کشورهای آمریکایی یا اروپایی را به دست می‌آورند، حق کار در این کشورها را نیز خواهند داشت. در برخی از کشورها، قوانین سختگیرانه‌ای برای دریافت تابعیت دوم اعمال می‌شود. براساس قانون آنها در صورتی که فرد تابعیت دومی داشته باشد، تابعیت کشور مبدا را از دست می‌دهد.

جمع‌بندی

رعایت قانون دوتابعیتی در ایران از بروز هرگونه دردسر برای افراد پیشگیری می‌کند. این قوانین در سرتاسر کشور ما اجرا می‌شوند. افراد باید برای دریافت تابعیت کشور دوم، به قوانین کشور مبدا خود نیز احترام بگذارند. این مسئله به دریافت ساده‌تر تابعیت دوم نیز می‌انجامد. چرا که سوابق قانونی افراد نیز در این کشورها بررسی می‌شود.

[xyz-ihs snippet="dotabeiati"]

تلفن های تماس جهت مشاوره با وکلای حامیان عدالت

(۱۰ خط ) ۰۲۱۴۴۸۵۰۳۳۵📞  ۰۲۱۴۴۸۷۲۲۳۰ 📞  ۰۲۱۴۴۸۷۲۲۳۱ 📞

تماس فوری رایگان

با وکیل های پایه یک دادگستری

وکیل پایه یک ملکی

وکیل پایه یک خانواده

وکیل پایه یک کیفری

وکیل پایه دعاوی مالی

وکیل پایه دعاوی تجاری

با 10 خط ویژه از شنبه تا چهارشنبه پاسخگوی شما هستیم

حامیان عدالت

گروه وكلاى حاميان عدالت مطلق با هدف ارائه خدمات حقوقی به عنوان مشاور حقوقی در دعاوی کیفری و حقوقی و خانواده و انجام وکالت در مراجع قضایی و اداری و کمیسیون های مختلف و همچنین انجام امور وکالت از طرف افراد در مراجع داخلی و از طرف ایرانیان در مراجع بین المللی و دادگاه ها و مراجع قضایی کشورهای خارجی مطابق با ضوابط و قوانین موضوعه و به خصوص انجام امور اداری اعم از داخلی و بین الملل تاسیس و آغاز به فعالیت نموده است.