هزینه وکیل برای طلاق یک طرفه چقدر است؟

هزینه وکیل برای طلاق یک طرفه

هزینه وکیل برای طلاق یک طرفه

بسیاری از کسانی که قصد دارند برای شروع فرآیند طلاق یک طرفه اقدام نمایند در این سوال برایشان به وجود می آید که هزینه وکیل برای طلاق یک طرفه چقدر خواهد بود. منظور از طلاق یک طرفه شرایطی است که بین زوجین برای طلاق، توافق وجود نداشته باشد به این صورت که زن درخواست طلاق داده باشد و یا مرد بخواهد برای طلاق اقدام کند. به همین دلیل به این نوع از طلاق، طلاق یک طرفه یا طلاق یک سویه گفته می شود. در این مقاله می خواهیم به بررسی هزینه های مربوط به طلاق یک طرفه بپردازیم.

عوامل تاثیرگذار در تعیین حق الوکاله وکیل برای طلاق یک طرفه

هزینه های تعیین شده برای طلاق یک طرفه توسط وکیل طلاق بر اساس تعرفه های صادر شده از طرف دادگستری اعلام می شود اما وکلا می توانند با توجه به شهرستان و آوازه ی نام و شهرتشان در پیشبرد موفق پرونده ها، دستمزد متفاوتی دریافت نمایند. به این دلیل که هر چه وکیل تبحر و تجربه ی بیشتری داشته باشد، هزینه بیشتری را هم برای وکالت دریافت خواهد کرد. با پرسش از چند وکیل می توانید حدود قیمت مربوط به یک پرونده ی طلاق یک طرفه را متوجه شوید.

لازم به ذکر است که شرایط شما در پرونده نیز تاثیر مهمی در دستمزد وکیل خواهد داشت و به همین دلیل است که معمولا دستمزد یک وکیل با توجه به توافقات صورت گرفته بین وکیل و موکل تعیین می شود، اما با توجه به مطالب ذکر شده در کل می توان اینطور گفت که هزینه وکیل برای طلاق یک طرفه بیشتر از طلاق توافقی است.

تعیین حق الوکاله وکیل برای طلاق یک طرفه

علاوه بر موارد گفته شده، عوامل دیگری هم هستند که بر میزان حق الوکاله ی وکیل برای طلاق یک طرفه تاثیرگذار است. برای مثال، میزان اختیارات وکیل برای پیشبرد پرونده تاثیر مستقیمی روی حق الوکاله ی دریافتی توسط وکیل دارد. هر چه وکیل مراحل بیشتری از انجام روال طلاق را بر عهده گرفته باشد، حق الوکاله ی او نیز افزایش می یابد. به همین دلیل است که هنگام بررسی توافقات بین وکیل و موکل، باید در مورد میزان اختیارات وکیل صحبت شود.

حتی این موضوع که درخواست طلاق یک طرفه از طرف زن باشد و یا مرد نیز می تواند در تعیین حق الوکاله ی وکیل در طلاق یک طرفه تاثیرگذار باشد. احتمالا در جریان هستید که مطابق قوانین مدنی، حق طلاق یک طرفه کاملا به مرد تعلق دارد و به همین دلیل، مرد می تواند هر زمان که اراده کند برای جدایی از همسر خود اقدام نماید.

البته قوانین حمایتی تصویب شده موجب شده تا اندکی از این اختیار مرد در طلاق کاسته شود اما همچنان حق طلاق برای مرد محفوظ بوده و می تواند برای به راحتی برای طلاق دادن همسر خود اقدام نماید. این درحالی است که زن نمی تواند به این شکل برای گرفتن طلاق خود وارد عمل شود.

بیشتر بخوانید: هزینه وکیل برای طلاق با داشتن حق طلاق

طبق قوانین مدنی زن نمی تواند بدون دلیل از همسر خود طلاق بگیرد و اگر زنی بخواهد برای طلاق یک طرفه اقدام کند باید دلیل آن را ذکر نماید. در قانون، شرایط مختلفی ذکر شده است که طی آن زن می تواند برای جدایی اقدام نماید. زن فقط در صورتی می تواند حق طلاق داشته باشد که این حق از طرف مرد به او اعطا شده باشد. اگر مرد در هنگام عقد ازدواج شروط ضمن عقد را امضا کرده باشد، حق طلاق به زن هم داده خواهد شد به این صورت که آنها از حقوق برابری برای جدایی برخوردار خواهند بود. در این صورت زن نیز می تواند مانند مرد برای طلاق اقدام نماید، حتی اگر دلیل مشخصی برای جدایی نداشته باشد.

بیشتر بخوانید: طلاق توافقی در دوران عقد

تعیین حق الوکاله وکیل برای طلاق یک طرفه

همچنین ممکن است مرد از طریق وکالت نامه ای که در دفاتر ثبت رسمی به ثبت رسیده باشد، حق طلاق را به زن بدهد. ممکن است این کار را در صورتی که زن حاضر شود تمام یا بخشی از مهریه خود را ببخشد به او اعطا کند یا غیره. در این صورت هم زن می تواند برای گرفتن طلاق خود اقدام نماید.

به دلیل همین محدودیت ها است که پرونده هایی که در آنها طلاق از طرف زن بوده و او برای طلاق وکالت نامه هم نداشته باشد، نسبت به پرونده هایی که طلاق از طرف مرد باشد، سختی ها و پیچیدگی های بیشتری دارند و همین موضوع باعث افزایش حق الوکاله ی وکیل برای پیش بردن پرونده طلاق یک طرفه می شود.

هزینه وکیل برای مطالعه پرونده طلاق یک طرفه

گاهی اوقات ممکن است شرایط طوری باشد که نخواهید تمام پرونده را به یک وکیل بسپارید، بلکه بخواهید در مورد پرونده ی خود از او مشورت بگیرید. اعلام وکالت برای مطالعه ی یک پرونده با اعلام وکالت برای دفاع و پیگیری آن پرونده تفاوت دارد. در صورتی که وکیل تنها قصد مطالعه ی پرونده را داشته و پیگیری آن را بر عهده نداشته باشد، هزینه وکیل برای طلاق یک طرفه مبلغ ناچیزی خواهد بود و فقط شامل هزینه ی مشاوره با وکیل است و پرونده نیز در سیستم دادگستری به نام وکیل ثبت نخواهد شد. همواره بهتر است پیش از شروع هر نوع پرونده ی دادگاهی، از مشورت با یک وکیل استفاده کنید.

برخی تصور می کنند در پرونده های دادگاهی تنها مطالعه ی قوانین مربوطه کافی است و دیگری نیازی به مشاوره با وکیل خانواده نخواهد بود در حالی که قانون، شامل بی نهایت ماده و تبصره است که هر کدام از آنها می تواند گره گشای پرونده ی شما باشد و یا بدتر، شما را گرفتار یک سیر دادگاهی طولانی کند. به همین دلیل است که مشورت با یک وکیل خوب همواره پیشنهاد می شود و در حقیقت از ضروریات به شمار می رود. همانطور که خود درمانی و مراجعه نکردن به دکتر در هنگام بیماری اشتباه است، مراجعه نکردن به وکیل در هنگام گرفتاری در مشکلات حقوقی و دادگاهی هم به همین میزان اشتباه خواهد بود.

هزینه ی وکیل برای نوشتن دادخواست یا لایحه

در این حالت نیز هزینه ی وکیل با توجه به توافقات صورت گرفته بین وکیل و موکل خواهد بود و اکثرا به نوع و کیفیت پرونده بستگی دارد. در این حالت نیازی به اعلام وکالت در پرونده نیست، مگر در شرایطی که وکیل بخواهد پیش از نوشتن لایحه پرونده را نیز مطالعه نماید که پیش تر در این زمینه توضیح داده شد.

بیشتر بخوانید: محاسبه حق الوکاله وکیل طبق تعرفه

تلفن های تماس و مشاوره با وکیل خانواده – طلاق:

(10 خط ) 02144850335📞  02144872230 📞  02144872231 📞

طلاقخانواده

2 دیدگاه

  • با سلام خدمت مدیریت محترم سایت
    سایت بسیار عالی دارید خدا خیرتون بده مقالتون در خصوص طلاق بسیار عالی و کامل بود
    با تشکر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع گفت و گو
1
سوالی دارید؟
حامیان عدالت
سوالی دارید؟ از ما بپرسید. در کمتر از 10 دقیقه پاسخگو هستیم.
تماس فوری